Nyitókép: Facebook/Flixbus

 

A FlixBus átmenetileg három új autóbusszal bővíti a Budapest és Bécs között közlekedő flottáját, így már akár napi 14 induló járat közül választhat az utazóközönség.A cég a közleményében azt írta, hogy az új járatoknak köszönhetően az utasok kényelmesen, átszállás nélkül, gyorsan, valamint megfizethető áron juthatnak el Bécsbe, és vissza Budapestre.

 

Az új járatok november 3-tól csatlakoznak a már meglévőkhöz, így a Népliget állomásról naponta akár 14 járat is indul a bécsi Főpályaudvar irányába, ezzel megkönnyítve a két város közötti utazást. A járatok a nap minden időszakában üzemelnek, a leggyorsabb járatok menetrend szerint 2 óra 55 perc alatt érnek Bécsbe.

 

A MÁV jelenleg felújítja a Bécs és Budapest közötti elöregedett vasúti pálya egy részét, a fejetlenség miatt azonban az Osztrák Vasutak előbb „levágták” Magyarországot a nyugatra induló vasúti hálózatról, majd a teljes vágányzár miatt már a nemzetközi vonatok utasai is pótlóbuszokra kényszerültek, ami késéseket okoz és nehezíti az átszállást.

 hirdetes_810x300  

 

Turizmus.com nyomán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.