A migrációs hullám forrásai kiapadhatatlanoknak tűnnek, a vándorlási helyzet egyre rosszabb lesz, s Európa, ha azt folytatja, amit eddig tett, a katasztrófába rohan – mondta Kövér László, a parlament elnöke. (…)

 

Európa az európaiaké, Magyarország a magyar embereké kell, hogy maradjon – tette hozzá az Országgyűlés elnöke.

 

Egyre rosszabb lesz

 

 hirdetes_810x300  

Kövér László a a migrációs válsággal kapcsolatban azt mondta: a migrációs hullám forrásai kiapadhatatlanoknak tűnnek, és még ha viszonylag gyorsan rendeződne is a közel-keleti válság, ott van Afrika a maga óriási népességrobbanásával és a klimatikus kilátásaival.

 

A helyzet tartósan rosszabbodni fog, s Európa, ha azt folytatja, amit eddig tett, a katasztrófába rohan – vélekedett a házelnök.

 

Hozzátette ugyanakkor, van némi esélye annak, hogy fordulat álljon be Németország és az unió migrációs politikájában, aminek egyik eredménye lehet a külső határok védelme és a migráció uniós határokon kívül történő megállításának elsődlegessége.

 

(…)

 

 

Őrültség a magyarokat nemzetbiztonsági fenyegetésnek tekinteni

 

A parlament elnöke a határon túli magyarokkal kapcsolatban kijelentette, a világban formálódó új kihívások egyértelművé teszik: egymásra vagyunk utalva szomszédainkkal. Ezen felismerés fényében előbb-utóbb az utódállamok minden politikusának be kell látnia, hogy őrültség a nemzeti önazonosságukhoz ragaszkodó, de “a szülőföldjük fölött impériumot gyakorló államhoz lojális magyarokat” nemzetbiztonsági fenyegetésnek tekinteni.

 

(…)

 

MTI, Kövér László: Egyre rosszabb lesz a migrációs helyzet (a teljes cikk elolvasható itt)

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!