Tóth Ivett egy 19 éves magyar műkorcsolyázó, aki mai rövid programjával rendesen felborzolta a kedélyeket nem csak Phjongcshangban, hanem szinte az egész világon. Történt ugyanis, hogy gondolt egy nagyot, és AC/DC-re táncolt a jégen.

 

Szegecses bőrszerkó és AC/DC. Ha műkorcsolyára gondolunk, nem épp ez a szerelés és zenei irányzat jut eszünkbe. Ivett azonban újított, és edzőjével merész húzást vállaltak. Számításuk úgy látszik bejött, hiszen a 23. helyen továbbjutott, így pénteken bemutathatja kűrjét is.

 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy idén először engedtek énekes zenét felhasználni a korcsolyázóknál, eddig ugyanis szigorúan korlátozták a zeneválasztást.

 

 hirdetes_400x285  

Egy szó, mint száz, Tóth Ivett AC/DC-s rövid programjától valósággal felrobbant az internet, a twitterezők sorra osztják meg a programjáról készült videót, és kommentelik a „rocker” magyar lány előadását.

 

Nézzünk néhányat az internetes kommentek közül:

 

„Egy lány épp AC/DC-re korcsolyázik. Ettől már jó estém lesz.”

 


„Nem tudok sokat a műkorcsolyáról, de örülök a hölgynek. Ujjongok a nő előtt, aki épp AC/DC-re gyakorlatozik. A szűk látókörű bemondó persze »lefikázta« a zeneválasztását.”

 

 

„Új kedvenc korisom van: Tóth Ivett, aki az AC/DC Back in Black és Thunderstruck című számára ad elő. Úgy érzem, mintha épp egy NFL-meccsen, vagy az edzőteremben lennék. A korcsolyája olyan, mint egy motoroscipő, az idősebb bírók majdnem elájultak tőle. Légy önmagad, kislány!”

 

 

„Ez a nő bejött AC/DC-re, egyértelműen tisztában volt vele, hogy a bíróknak nem fog tetszeni, de le sem sz…a.” 

 

 

 

„A kommentátorok teljesen elutasították a lányt, aki AC/DC-re korcsolyázott, csak azért, mert szerintük nem volt elég finom és nőies számukra. Pedig nagyszerű volt, és nagyon bátornak kell lenni ahhoz, hogy valaki az olimpián megcsináljon egy ilyen kűrt. Ezek a bemondók sz…k.”

 

 

„Imádom ezt a kis hercegnőt, aki a szívét is kiteszi AC/DC-re.”

 

 

S ha eddig még nem láttuk volna Ivett rövid programját, akkor itt a lehetőség, kapcsoljuk be a hangszórókat!

 

 

Körkép.sk, nemzetisport.hu

Nyitókép: origo.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!