Nyitókép: Körkép.sk

 

A téli szünet alatt általában átrendeződnek az erőviszonyok a Fortuna Ligában, néhány csapat megerősödik, néhány pedig meggyengül távozó játékosai miatt. Habár még csak most indulnak be a dolgok, néhány hír már napvilágot látott, még ha nincs is mindegyik megerősítve. Nézzük!

 

Ahogy arról a Körkép.sk-n is beszámoltunk, Timotej Záhumenský kölcsönjátékra a cseh Fortuna Liga csapatához, az MFK Karvinához csatlakozik. A hírről a cseh csapat weboldalán számoltak be.

 

Záhumenský cseh csapathoz került kölcsönjátékra

 hirdetes_300x300  

 

Hatalmas kérdőjel van Bayo neve mellett. Az éppen mézesheteit töltő csatár neve először a török Galatasarayjal kapcsolatban merült fel, ám hivatalos ajánlattétel valószínűleg nem történt, mivel Világi Oszkár klubtulajdonos év végén cáfolta, hogy komoly érdeklődés lenne az elefántcsontparti játékosért. Más volt a helyzet azonban a Celtic Glasgowval kapcsolatban. A skótok sajtóértesülések szerint 1,94 millió eurós ajánlatot tettek Bayoért. A DAC sportigazgatójának nyilatkozata szerint valóban kaptak ajánlatot, amelyet visszautasítottak, mivel az nem volt összhangban elképzeléseikkel. Ettől függetlenül hajlandóak tovább tárgyalni jobb ajánlat reményében.

 

A szlovák Šport napilap pénteki nyomtatott kiadásában számoltak be arról, hogy a DAC két játékosa Nagymihályba kerül kölcsönjátékra. A sportlap szerint a korábban Komáromban is kölcsönben játszó Dominik Špiriaktól és a 2017-ben Sároseperjesen jól szereplő Roland Černáktól válik meg átmenetileg Peter Hyballa.

 

További érdekesség, hogy az elismert nemzetközi átigazolási portál, a német Transfermarkt frissítette a fortunaligás játékosok beárazását. Ez alapján Kalmár Zsolt értéke már 750 ezer euróra rúg, Bayot 650 ezer euróra taksálják, Eric Davis értéke 600 ezerre, Christian Herc, Vida Kristopher, Tomáš Huk és Ľubomír Šatka értéke 550 ezerre nőtt.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!