Nyitókép: sita/ap

 

Európa egyik legrangosabb sportlapja, a német Kicker online kiadásában péntek este vezető anyaggá vált Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása. „Éjfél előtt csapott le a Liverpool: Szoboszlai az Anfield Roadra igazol” – írták az esti bejelentésről szóló hír címében.

 

Fabrizio Romano, átigazolásokkal foglalkozó újságíró és a Nemzeti Sport információi szerint megegyezés született Szoboszlai átigazolása ügyében. A Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy a Liverpool kifizeti a középpályás lipcsei szerződésében szereplő, június 30-ig érvényes 70 millió eurós kivásárlási árat.

 

Sajtóhírek szerint Szoboszlai már szombat reggel orvosi vizsgálaton vesz részt Liverpoolban, majd megtörténik a bejelentés is.

 

 hirdetes_810x300  

Szoboszlai 2021 telén szerződött a Red Bull Salzburgtól az RB Leipzighez, amellyel két és fél idény alatt kétszer nyerte meg a Német Kupát, s több alkalommal is szerepelhetett a Bajnokok Ligájában. A 32-szeres magyar válogatott középpályás 91 meccsen viselte a lipcseiek mezét, ez idő alatt 20 gólt és 22 gólpasszt jegyzett.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.