Nem tudtam azt nézni, ahogy Szlovákiát folyamatosan szétlopkodják és átutalják a saját számlájukra. Otthagytam a jövedelmező családi üzletet és beléptem a politikai világába. Ma – hét év után tudom, hogy a nehezebb, hosszadalmasabb utat választottam.

 

Marogatom őket, ez kellemetlen nekik, de a korrupt Fico, Kaliňák, Danko és Bugár TŐLETEK fél a legjobban. Egy pár elszánt diák is nagyobb félelmet kelt bennük, mint 100 Matovič a parlamentben … ezért ma nagyon szorítok nektek.

 

Hiszem, hogy ma elkezditek írni Szlovákia szebb történetét és felébresztitek alattvalói álmából, amelyben már régóta nyugodtan alszik.

 

 hirdetes_810x300  

Ma örömmel veletek tartanék, de ha a tolvajok azt mondanák az embereknek, hogy a diáktüntetéseteket valójában én szervezem, ezért nem leszek ott –  azért, hogy ne adjak indokot arra, hogy mozgalmatoknak kárt okozzanak.

 

… de lélekben veletek leszek, és ha jónak látjátok, akkor a menet után megnézhettek a Bonaparte előtt – ahol már 18. alkalommal, minden munkanapon felszólítjuk Ficot, hogy teljesítse ígéretét és távozzon abból a szétlopott lakásból.

 

Tartsatok ki és ne feledjétek … a rossz csak akkor győz, ha a jó emberek nem tesznek semmit – mozdítsátok meg magatokat és irány az utca ;o)

 

forrás: Igor Matovič Facebook oldala
(borítókép: Denník N)

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!