Nyitókép: cas.sk

 

Fico „bűnei”

 

A DAC szurkolóinak megveretése, támadás Malina Hedvig ellen, Ján Kuciak és menyasszonyának meggyilkolása, magyarokkal szembeni kobzó állampolgársági törvény elfogadása, maffiaállam létrehozása, Kočner, Bödör, Výboh és társaik jellemezte, a rendőrség, ügyészség és bíróság a Smer érdekeinek megfelelő működtetése, az államkassza és dédunokáink jövőjének is szétlopása, az állami pénzek alufóliába csomagolása majd széthordása, a vallomások szerint úgy heti 1 millió eurót repülővel bőröndökben Dubajba kivéve. Dél-Szlovákia és a felvidéki magyarság másodrangú állampolgárként való kezelése, bűnszervezet létrehozása, hivatali pozícióval való visszaélés, törvénytelenségek egész sorozata, a „mi embereink” rendszer működtetése hosszú-hosszú éveken keresztül.

 

Király Zsolt: Maffiaper politikai csúcsvezetőkkel – Fico és Kaliňák a capo di tutti capi Szlovákiában?

 hirdetes_810x300  

 

Ezek csak a legsúlyosabb, már felszínre került, így a közvélemény által is ismert ügyek egy szelete, melyek az elmúlt 12 év során a Most-Híd által is kihasznált Fico-féle maffiaállamot jellemezte.

 

Két év telt el a választások óta, két évig tartott, amíg sikerült úgy megtisztítani a rendőrséget, ügyészséget, hogy azok végre ne a maffiát, hanem az igazságosságot és a törvény előtti egyenlőséget szolgálják.

 

Szijjártó szabin van?

 

A maffiaállamot működtető középvezetés börtönben ülő tagjai, azok vallomásai alapján immár Ficot és Kaliňákot is sikerült vád alá helyezni. Kaliňákot bilincsbe verve vitték el, Ficot azonban, mivel parlamenti képviselő, ahhoz előbb ki kell adatni.

 

Miről szól a kiadatás?

 

A kiadatásáról szavazó parlamenti képviselők nem bírák. A képviselők arról döntenek, hogy lehetővé teszik-e a bíróságnak azt, hogy az ügyész kérésére vizsgálati fogságba helyezzék Ficot vagy sem. Aki igennel szavaz, lehetővé teszi, hogy Ficot vizsgálati fogságba helyezzék, majd elindulhasson ellene az eljárás. Melynek során védekezhet.

 

Aki Robert Fico kiadatása ellen szavaz vagy alibista módon tartózkodik, esetleg nem vesz részt a szavazáson, tehát kalkulál, azzal számol, hogy úgy, ahogy a Most-Híd, cinkosként ő maga is majd adott esetben részesülhet a javakból, ha a maffiakorszak esetleg visszatér.

 

A Körkép.sk ezért a fentiekkel kapcsolatban megkérdezi olvasóit:

 

Ha Te parlamenti képviselő lennél, megszavaznád Robert Fico kiadatását az igazságszolgáltatás számára?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

 

Egy IP címről csak egyszer lehet szavazni

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.