Hosszabb ideje puskaporos a hangulat a DAC háza táján, mivel a szurkolók véleménye (és valljuk be, az aggasztóan kevés szerzett pont) szerint a játékosok nem tesznek meg mindent a klub sikeréért.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szurkolók a legutóbbi, Nagyszombat elleni meccset is kihagyták, nem szurkoltak a helyszínen a felvidéki csapatbak. Végül október 23-án a facebook-on keresztül nyílt levélben fordultak a klub vezetéséhez, hogy személyes találkozót kérjenek, ahol meg szerették volna tudni, hogyan képzeli el a stáb a csapat hanyatlásának megállítását, ill. visszafordítását.

 

 

 hirdetes_400x285  

Céljuk, mint írták:

 

„hogy felhívjuk a DAC vezetőség és a játékosok figyelmét a probléma felismerésére, kezelésére, a feszültség oldására. Bízunk abban, hogy kérdéseinknek, véleményünk kinyilatkoztatásának helyt adnak egy fontos, beszélgetés során.”

 

Nem maradt el a válasz sem, a csallóközi klub két nappal később, október 25-én jelentette meg honlapján, hogy szurkolói beszélgetést rendez a DAC új vezetőjével és a játékosokkal. A találkozót egy nappal későbbre, tehát október 26-ra szervezték.

 

Szerda este, a találkozó után a dunaszerdahelyi.sk-n számoltak be arról, hogy a találkozón László Csaba vezetőedző, a játékosok részéről pedig Vida Kristopher, Jakub Brašeň és Marin Ljubicic vettek részt.

 

Ahogy írják:

 

„A szurkolók nagy számban jelentek meg és több felszólalással és kérdéssel jelezték, nem a megjelent játékosokkal szerettek volna találkozni. Több ízben is kifejtették nemtetszésüket a játékosok teljesítménye iránt, szerintük néhányan nem tesznek meg mindent a DAC sikeréért. Mivel László Csaba a korábbi hónapokban nem volt jelen, nem akar a múlttal foglalkozni. Ígéretet tett, hogy a DAC ismét szimbólum lesz.”

 

 

László Csaba

 

„átérzi a csallóközi magyarság helyzetét és mindent megtesz a sárga-kékek sikeréért. A szurkolók több megjegyzést is tettek a játékosok teljesítményére, az üzenetet László Csaba is átadja a csapat öltözőjében. László Csaba elmondta, fő célja jelenleg stabilizálni a csapatot és játékát, az elkövetkező időszakban pedig több fiatal tehetség kaphat lehetőséget. Továbbá türelmet és lehetőséget kért a szurkolóktól, hogy helyrehozza az elmúlt időszakot.”

 

Körkép.sk

Nyitókép: dunaszerdahelyi.sk

 

Kapcsolódó cikkeink:

Elégedetlenség: Kihagyják a DAC szurkolók a Nagyszombat elleni meccset. Megszólalt az új edző is

 

Spartak vs. DAC – Javult a játék, de Nagyszombatban maradtak a pontok

 

László Csaba váltja Németh Krisztiánt a DAC kispadján

 

Súlyos vereséget szenvedett a DAC. A lelátón felharsant a Világi, takarodj! (Videó)

 

Orbán Viktor Dunaszerdahelyen megnézte az épülő DAC stadiont (képek)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!