Ma délután 13 órától sorsolták Nyonban, az UEFA székházában a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulóját. Az Európa Liga első selejtezőkörének beosztását holnap 13 órától sorsolják majd, de az UEFA már közzétette a szűkített listát.

 

Bajnokok Ligája:

 

A Videoton ellenfele a luxemburgi bajnok Dudelange lesz. Az első mérkőzést július 10/11-én Luxemburgban, a visszavágót július 17/18-án Felcsúton rendezik.

 

 hirdetes_810x300  

A Spartak Nagyszombat ellenfele a bosnyák Zrinjski lesz.

 

Európa Liga:

 

Az UEFA tegnap nyilvánosságra hozta az EL 1. selejtezőköre sorsolásának alcsoportjait. Ez alapján kiderül, hogy a DAC-nak Ciprusra, Skóciába, Szlovéniába, Azerbajdzsánba vagy Grúziába kell majd utaznia.

 

Mivel a DAC 2.425-ös együtthatóval a nem kiemelt csapatok közé tartozik, és a következő ötösből kap ellenfelet:

 

NK Domžale (Szlovénia)

Gabala FK (Azerbajdzsán)

Dinamo Tbiliszi (Grúzia)

Glasgow Rangers (Skócia)

Apollon Limaszol (Ciprus)

 

Az EL 1. és 2. előselejtezőjének sorsolása június 20-án, szerdán 13.00 órakor kezdődik a svájci Nyonban.

 

Az UEFA 9 alcsoportba osztotta a csapatokat, és számokat rendelt hozzájuk. A DAC a 2. alcsoportba került, amelyben a 10-es szám a mienk. A sorsoláskor a kiemelt és a nem kiemelt gárdákat két urnába osztják szét, és az összepárosításuk után kialakulnak a párosok, amelyek július 12-én és 19-én mérkőznek meg. Arról, hogy az első mérkőzést ki kezdheti pályaválasztóként, egy újabb lépés dönt – az így kialakított párosok számait tartalmazó labdákat egy harmadik, üres urnába helyezik. Az a csapat kezd otthon, amelynek a számát először sorsolják ki.

 

írják a DAC hivatalos oldalán.

 

Körkép.sk, fcdac.sk

Nyitókép: Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!