Ezen a hétvégén is változatos programokat kínál a Rimaszombati járás. Mutatjuk!

 

Március 9-én (pénteken) 18:00 órakor Feleden

 

A Csemadok Feledi Alapszervezete március 9-én, pénteken 18.00 órai kezdettel a Casablanca bárban tartja Vetési Tamás Csaba Isten nekünk háttal című könyv bemutatóját.

 

 hirdetes_810x300  

 

Március 9-én (pénteken) 19:00 órakor Rimaszombatban

 

Szlovákiai turnéjuk során Rimaszombatban is fellépnek a Volnij Don kozák kórus szólistái. A koncertre a Városi Művelődési Központban kerül sor március 9-én, pénteken 19.00 órától. Jegyek 7 eurós áron kaphatók a helyszínen, valamint a Turisztikai Információs Központban

 

 

Március 10-én 18:00 órakor Rimaszombatban

 

Második antológiáját jelentette meg Szombati pillanatok címmel a Karaván Irodalmi Klub, amelynek bemutatójára és ünnepélyes keresztelőjére március 10-én, szombaton 18.00 órától kerül sor a Havran Színházban (Svätopluk u. 20.).

 

Az antológiában az alábbi szerzők szerepelnek: Ján Babarík, Martin Babarík, Vlado Bolha, Zuzka Ďuricová, Gabika Feješová, Milka Harušťáková, Viera Herczeghová, Marta Hlušíková, Nicol Hochholzerová, Majo Kluvanec (Mark E. Pocha), Marian Lacko.

 

 

Március 11-én 11:30 órakor Péterfalán

 

A Kárpát-medencében elsőként Gömört, és benne Péterfalát érte a megtiszteltetés, hogy templomában őrizhesse az összetartozás szimbólumát, a Szent Koronát. Mindenkit szeretettel hívunk, várunk az ünnepi szentmisére … mert Összetartozunk!!!

 

 

Feldolgozta  Mede Géza

Nyitókép: Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!