Robert Krajmer, a NAKA volt főnöke szeptembertől a Belügyminisztériumnál folytatja pályafutását. Az Aktuality.sk információi szerint a közlekedéssel kapcsolatos részlegen fog tevékenykedni.

 

A NAKA korrupcióellenes egységének volt vezetője, Robert Krajmer azért került korábban a kritika középpontjába, mert Ján Kuciak és menyasszonya meggyilkolása után megjelent a helyszínen, holott semmi keresnivalója sem lett volna ott.

 

Az összeférhetetlenséget érintő kritikák után Krajmer feladta állását, majd az Országos Rendőr-főkapitányságra igazolt, ahol a kommunikációs részlegen kapott munkát.

 

 hirdetes_810x300  

Gašpar Sakován kívül a cseh belügyminiszter tanácsadója is lesz

 

Négy hónap után most ebben a funkcióban is befejezi ténykedését. Az Aktuality.sk megbízható informátorra hivatkozva arról számolt be, hogy szeptember elsejétől Krajmer – Tibor Gašpar volt rendőrfőkapitányhoz hasonlóan – a Denisa Saková vezette Belügyminisztériumnál fog dolgozni.

 

Az Aktuality.sk úgy tudja, hogy Krajmer a közlekedési ágazatban kaphat funkciót, korábban azonban az is szóba került, hogy Saková tanácsadója lenne.

 

Távozik a NAKA korrupció-ellenes részlegének vezetője, Róbert Krajmer

 

Peter Lazarov, a belügyminisztérium szóvivője azonban ez utóbbit kizárta:

 

„Most sem az, és nem is lesz Denisa Saková tanácsadója”

 

mondta Lazarov. A Rendőr-főkapitányság sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta Krajmer távozását a belügyi tárcához.

 

Krajmerről egyébként korábban Ján Kuciak is cikkezett, mivel felesége, Mária Krajmerová Zoroslav Kollár és Norbert Bödör vállalkozókkal közös cégben jelent meg.

 

aktuality.sk

Nyitókép: aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!