A TA3 vasárnapi politikai vitaműsorában egyedül szerepelt Robert Fico, holott elvileg Richard Sulík lett volna a vitapartnere.

 

A TA3 csak a mai napon jelezte, hogy Richard Sulík, az SaS elnöke munkahelyi elfoglaltság miatt lemondta a részvételt a vitán, így az exkormányfő egyedül vett részt a műsorban.

 

„Múlt héten hívtak a TA3-ból, hogy elmegyek-e egy vitára Ficoval, én mondtam, hogy szívesen, de inkább a következő vasárnap, így szeptember 23-ban egyeztünk meg. Nem mondták nekem, hogy a mostani vasárnapra is meghívják, és azt mondják, hogy nem akarok menni”

 

magyarázta a helyzetet Sulík.

 hirdetes_810x300  

 

Fico ettől függetlenül annak rendje és módja szerint kihasználta a sajtó adta lehetőséget, és egyedül is kitöltötte a műsoridőt.

 

A Smer elnöke többször is köszönetet mondott Sulíknak, amiért az ő malmára hajtja a vizet az olyan kijelentésekkel, hogy meg kellene szüntetni az ingyen vonatozást és étkeztetést.

 

Fico a műsorban elmondta, hogy három jelöltjük van az államfői posztra, azonban nem erősítette meg, hogy Miroslav Lajčákról, Peter Pellegriniről és Peter Kažimírról lenne szó. A Smer egyébként szeptember végén akarja bemutatni jelöltjét.

 

„Nevetségesek lennénk, ha a Smer nem állítana saját jelöltet. Én mikor újságot olvasok, néha nem tudom, hogy milyen országban élek. Három névvel dolgozunk, eltalálták a hármas számot.”

 

mondta fico.

 

Fico nem erősítette meg, hogy a következő parlamenti választások alkalmával ő lesz-e pártja listavezetője. Azt azonban most is kiemelte, hogy a Smernek szándékában áll ötödik alkalommal is megnyerni a választásokat, de hogy hol lesz a helye a listán, vagy hogy milyen szerepet tölt majd be, azt jelenleg nehéz lenne megmondani.

 

dennikn.sk

Nyitókép: hnonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!