Nyitókép: A balonyi Önkéntes Tűzoltó Testület facebook-oldala

 

Szilveszter éjjelén, pontosabban már új év napján történt néhány baleset Nagyszombat megyében, egy esetben tragédia lett a vége.

 

Egy fiatal gyalogos már nem ért haza a szilveszteri mulatságról. A 20 éves fiatal Martina Kredatusová rendőrségi szóvivő elmondása szerint reggel 7 óra környékén sötét ruházatban, fényvisszaverők használata nélkül sétált az út közepén Balonyon a Medve felőli útszakaszon. Egy arra haladó 19 éves sofőr Fiat Ducatojával haladt az úton, és nem vette észre a gyalogost, aki az ütközés következtében a helyszínen életét vesztette. A sofőrnél végeztek alkoholtesztet, mely negatív lett.

 

Hajnali 5 óra körül szintén a dunaszerdahelyi járásban történt baleset Bacsfa és Sárosfa között egy 52 éves sofőr egyelőre tisztázatlan okok miatt fának hajtott Fabia Combi típusú gépjárművével. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés következtében. Az alkoholos befolyásoltság kizárása érdekében vért vettek tőle.

 hirdetes_810x300  

 

Hajnali 3.35 órakor a galántai rendőröket riasztották egy balesethez, melynek során egy Opel Insigniát vezető sofőr ütött el egy 22 éves pusztafödémesi gyalogost. A férfi a Galánta és Diószeg közötti útszakaszon gyalogolt láthatósági mellény vagy más fényvisszaverő használata nélkül. A gyalogos súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják. A 27 éves sofőrnél alkaholtesztet végeztek a helyszínen, mely negatív lett.

 

aktuality.sk

Megosztás:
Címkék: Bacsfa baleset Balony

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!