Nyitókép forrása: HNonline.sk

 

A Slovan és a Spartak Trnava közti mai mérkőzés miatt a hatóságok több közlekedési korlátozást is bevezetnek a fővárosban.

 

A Szőlősi út (Vajnorská ulica), a Príkopova utca, Bajkál utca (Bajkálska ulica), és a Tomášik utca (Tomáśikova ulica) szakaszait lezárják először 16:30 és 18:30, majd 19:45 és 21:00 óra között.

 

A közlekedési rendőrök a mérkőzés ideje alatt fokozottan figyelik és koordinálják majd a közlekedést az érintett utcákon. A pozsonyi kerületi kapitányság szóvivője emlékezteti a sofőröket, hogy az ilyen esetekben az autóvezetők kötelesek figyelembe venni a rendőrök utasításait és felszólításait.

 hirdetes_810x300  

 

„Az intézkedések célja a közrend biztosítása, az egyének testi épségének és vagyonának védelme, a közlekedés folyamatosságának és biztonságának fenntartása a mérkőzés előtt, alatt és után”

 

fogalmazott a rendőrségi szóvivő.

 

A szurkolóknak azt tanácsolják, hogy  a Tomášik utcai ügyfélközpont előtt keressenek először parkolóhelyet.

 

A tömegközlekedés megszokott rendje is módosul a meccs miatt. A villamosoknak többet kell várniuk az áthaladásra, az autóbuszok többségét pedig más útvonalakra irányítják át. A korlátozások a 4, 9, 39, 53, 61, 63, 64, 68, 98, 201, 204, 209 járatokat érinti. Nagy valószínűséggel komoly késésekre is számítani lehet.

 

Körkép.sk, Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.