Nyitókép: FB/Polícia SR – Bratislavský kraj

 

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri annak a 20 éves eperjesi Michal Stachnak a megtalálásában, aki november 17-én 11.30-kor ment el otthonról a fővárosba.

 

A pozsonyi rendőrök tájékoztatása szerint a 20 éves Michalt utoljára szerdán látták, amikor kiment a Dunához futni. Azóta nem adott magáról életjelet.

 

 hirdetes_810x300  

Michal egyik barátja szerint négyen megegyeztek abban, hogy szerda reggel elmennek a Dunához futni. Éppen egy oszlop körül futottak, amikor Michal hirtelen lelasított. Mire az egyik barátja visszament hozzá, már nem volt ott.

 

Azóta a mobiltelefonján nem elérhető, pénztárcája és az iratai sincsenek vele. Szerda óta nem tért vissza sem az internátusába, sem az iskolába, sőt az előre megbeszélt találkozókon sem jelent meg.

 

PÁTRANIE POKRAČUJE

Gepostet von Polícia SR – Bratislavský kraj am Freitag, 22. November 2019

 

Michal utoljára sötétkék/fekete kabátot viselt, fekete melegítőnadrágot és sportcipőt. Az eltűnt Michal Stach 180 cm magas, vékony testalkatú, rövid világosbarna hajjal.

 

Amennyiben bárki bármilyen információ birtokában van a keresett férfival kapcsolatban, jelezze a 158-as telefonszámon, személyesen bármelyik rendőrségen, vagy privát üzenetben a rendőrség Facebook oldalán.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!