Nyitókép: aktuality.sk/Branislav Wáclav

 

Szerdán reggel folytatódott a Kočner-Rusko-féle markízás váltóper a bazini bíróságon. Ezúttal Pavol Rusko jelent meg, míg Marian Kočner kérte, hogy ezúttal nélküle folytassák le a tárgyalást. A mai napon a bírósági szakértők meghallgatására kerül sor, így kiderülhet, hogy valóban meghamisították-e a váltókat.

 

Rusko most nem bújt ki a tárgyaláson való megjelenés alól. Idáig folyamatosan egészségügyi problémákra, betegségre hivatkozva maradt távol a tárgyalóteremtől. Érdekesség, hogy nem jelent meg a bíróságon az az amerikai szakértő, akit Kočner és Rusko együttes kérvényezésének eleget téve engedélyezett a bíróság.

 

A tárgyalás szünetében Rusko felszólította az újságírókat, hogy ne mossák ki az emberek agyát.

 hirdetes_810x300  

 

„Ez nem váltóhamisítási ügy, hanem váltók állítólagos hamisításának az ügye lehet. A bíróság még nem döntött, önök azonban már tudják?”

 

Mondta Rusko az újságíróknak, és azt is elárulta, hogy Kočnerrel normális a kapcsolatuk, „olyan, amilyen mindig volt”. A vádlott és korábbi miniszter szerint azért döntöttek úgy, hogy vállalják ezt az eljárást, hogy igazolják, hogy is történtek a dolgok a valóságban.

 

„Minden rizikójával, ami ezzel együtt jár, mivel tudjuk, hogy az ellenfelünk nagyon erős és tényleg mindenre képes”

 

nyilatkozta Rusko.

 

dennikn.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!