Nyitókép: TASR

 

A Smer-SD szerint a kormány programnyilatkozatának szövege nem professzionális és nem tartalmaz pénzügyi fedezetet, ezért a dokumentumot nem fogják támogatni és nem is fognak mellette szavazni – jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján az ellenzéki Smer-SD elnöke, Robert Fico.

 

Fico szerint a kormány már ezekben a napokban szöges ellentétben cselekszik azzal, mint ami a dokumentumban szerepel. A pártja frakciójának tagjaitól azt várja, hogy a programnyilatkozattal kapcsolatos vitán aktívak lesznek és professzionális módon rámutatnak annak hiányosságaira.

 

 hirdetes_810x300  

Fico a sajtótájékoztatóján felszólította Igor Matovič kormányfőt arra, hogy kérjen bocsánatot a szociális intézmények alkalmazottaitól és klienseitől.

 

„Matovič azt mondta, hogy a gyorstesztek hatástalanok és kidobhatjuk őket a Dunába. Most pedig a szociális intézmények alkalmazottainak és klienseinek a tesztelésére akarja őket felhasználni. Azt követelem tőle, hogy fejezze be ezeket a pszichopatikus kijelentéseket és ne sértse meg azokat az embereket, akik manapság rendkívül nehéz körülmények között dolgoznak“

 

– jelentette ki Fico.

 

A Smer-SD elnökét jó barátja, az Állami Tartalékalap volt igazgatójának letartóztatása kapcsán is megkérdezték.

 

„Amennyiben a bűnüldöző szerveknek joguk volt ennek a lépésnek a meghozatalára, akkor mi a pártban ezt teljes mértékben tiszteletben tartjuk”

 

– kommentálta az esetet Fico.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!