Nyitókép: Facebook

 

A rendőrség kezébe került Viola Macáková angoltanárnő számítógépének elemzése, melyben nyomokat találtak az utolsó tevékenységéről.

 

A pozsonyi kikötőben megtalált angoltanárnő, Viola Macáková halála körül továbbra is rengeteg a kérdés. Hogyan és miért kellett meghalnia? A rendőrök hónapok óta ugyanazokkal a válaszokkal rendelkeznek.

 

 hirdetes_810x300  

Az ügyben büntetőeljárást indítottak, de konkrét személyt nem vádoltak meg a gyilkosság elkövetésével.

 

A rendőrök a gyilkosság mellett azzal a lehetőséggel is dolgoznak, hogy Viola Macáková halálát nem idegenkezűség okozta. Az angoltanárnő a halála előtt ugyanis bocsánatot kért a múltbéli ismerőseitől, a paptól pedig gyónási és feloldozási lehetőséget kért.

 

Amikor Violát tavaly novemberben megtalálták a kikötőben, nem volt rajta kabát és az iratai is hiányoztak. A városi kamerák felvételein, amelyek a halála előtt néhány órával rögzítették, még nála voltak a holmijai. Akkor mégis hová tűntek?

 

Újabb nyom? Kiderült, hogy Viola Macáková derékig a Dunában volt

 

Az esettel kapcsolatban most egy újabb információ látott napvilágot. Az előzetes boncolási eredmény szerint vérrögképződés okozta a halálát. És éppen ezzel kapcsolatosak a nyomozók új eredményei Viola számítógépének átvizsgálása után.

 

Az eddigi információk szerint Viola Macáková az interneten a trombózis tüneteire, okára és a betegség lefolyására keresett rá. Az, hogy Violának valóban volt-e trombózisa, tudott-e róla, illetve ez volt-e a halála közvetlen oka, egyelőre kérdéses.

 

Violának a bokájának zúzódások és véraláfutások voltak, a 12. csigolyája pedig el volt törve. Hogy valaki megütötte, megrugdosta vagy elesett, nem tudni. A halottkémek a törésekből meg tudják állapítani, hogyan szerezte őket, de egyelőre végleges szakértői jelentés még nincs.

 

Mindemellett a rendőrök továbbra is arra várnak, hogy hozzáférést kapjanak Viola közösségi oldalaihoz és alkalmazásaihoz.

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.