Nyitókép forrása: aktuality.sk

 

Az SaS „sajnálattal tekint” a kormányfő kijelentéseire, reagált Richard Sulík pártelnök Igor Matovič miniszterelnök bíráló kijelentéseire, hozzátéve, hogy Matovičtól eltérően az SaS az ország jólétét előbbre valónak tartja, mint a személyes támadásokat.

 

Sulík kijelentette, hogy szerinte az embereket nem érdeklik a személyes támadások, ezért továbbra is a kormánykoalíció stabil tagja akar maradni, és megbízható partnere lesz a kormányprogram megvalósításánál (érdemes megjegyezni, hogy ebbe ugye nem tartozik bele a járvány kezelése – a szerk.).

 

Igor Matovič kormányfő pénteken élesen kritizálta Richard Sulíkot, amiért az „zátonyra vitte” a lazításokat lehetővé tevő közösségi tesztelések projektjét. Az OĽANO és az SaS közötti nézeteltérés gyökere, hogy míg az SaS a korlátozások feloldását javasolja, az OĽANO azt eredetileg csak azzal a feltétellel tartotta elképzelhetőnek, hogy leszorítható a napi esetszámok mozgóátlaga 500 alá. Azóta az OĽANO 750-re módosította az átlag felső határát.

 

 hirdetes_810x300  

Az előzményekről alábbi cikkeinkben olvashat:

 

Krajčí és Matovič: A vírussal szemben két fegyvert ismerünk. Mivel az SaS mindkettőt elutasítja, új megoldással kell előhozakodnia

 

Matovič a mozik, színházak és templomok esetében lazítana a zárlaton

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!