Nyitókép: facebook.com/TrnavskyKraj

 

Az 55 évnél fiatalabb tanárok oltása után a hétvégén megkezdődik az 56-70 év közötti pedagógusok vakcinázása Szlovákiában. A tanárok számára már elérhető a regisztrációs felület.

 

Nagyszombat megye közlése szerint szombaton a megye területén három helyszínen, reggel 8:00-tól 18:00-ig fogják oltani az érdeklődő pedagógusokat az AstraZeneca vakcinájával.

 

Dunaszerdahely  – Vidélfejlesztési magyar tannyelvű szakközépiskola

Szakolca – Egészségügyi középiskola

Nagyszombat – Egészségügyi középiskola

 

Nagyszombat megye erre a célra 4.500 ember beoltására elegendő vakcinát kapott az Egészségügyi minisztériumtól. Regisztrálni ezen az oldalon lehet.

 hirdetes_810x300  

 

Ezen felül a munkáltatónak biztosítania kell egy igazolást a pedagógus részére arról, hogy pedagógusi munkaviszonyban van, vagy fel kell tudni mutatni az érvényes munkaszerződést. A tanároknak maguknál kell tartani a személyi igazolványukat és betegbiztosító kártyájukat is.

 

Nagyszombat megye ezen felül az érintettek figyelmébe ajánlja azokat a kérdőíveket, melyeket egyébként az oltás előtt kell kitölteni, azonban otthoni kitöltése meggyorsíthatja az oltás menetét. A részletekről bővebben itt olvashat.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.