Nyitókép: SITA/Ľudovít Vaniher

 

 Eduard Heger kormányfő továbbra is folytatja a miniszterelnöki tartalék közhasznú célokra való felhasználását. Immáron a második felhívást hirdette ki, és a mai naptól kezdődően lehetőség van támogatási kérelmek benyújtására, elsősorban a társadalmi- és sporttevékenységek területén.

 

 „Szlovákiában lassan visszatér az az élet, amit a járvány előtt éltünk. Az óvintézkedések enyhülnek, az emberek ismét elkezdenek találkozni egymással. Remélem, hogy ez a felhívás is segít a közösségi élet fellendülésében, és támogatni fogja az embereket összekötő társadalmi aktivitásokat“

 

– jelentette ki Eduard Heger kormányfő.

 hirdetes_810x300  

 

A járvány utáni közösségi élet támogatására és fejlesztésére 300 000 eurót különítettek el. A maximális kérhető és jóváhagyott támogatás összege 10 000 euró.

 

A felhívást 2022. április 11-én tették közzé, melyhez önkormányzatok, civil- és nonprofit szervezetek, alapítványok, oktatási-nevelési intézmények, valamint az egyházak is csatlakozhatnak. A kérelmet egy elektronikus formanyomtatványon keresztül kell benyújtani. A határidő 2022. május 23.

 

A közzétett felhívásról szóló információkat és az elektronikus formanyomtatvány megtalálja ITT.

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!