Nyitókép: SITA/Branislav Bibel

 

Nemcsak Jaroslav Naď (OĽANO) védelmi miniszter, hanem a mozgalom más képviselői is egyre fáradtabbak, a védelmi miniszter politikából való távozásáról szóló gondolatok mögött az SaS állandó felesleges kampányát látják az OĽANO és Eduard Heger kormánya ellen – mondta Peter Dojčan, a az OĽANO médiacsapatának tagja a TASR-nek.

 

„Az SaS-szel ellentétben mi nem dobunk ki senkit a kormányból és nem okozunk feszültséget. Szakszerűtlen és felelőtlen személyes érzelmeket és ellenségeskedést bevinni az ország irányításába“

 

– üzente az OĽANO.

 

 hirdetes_810x300  

A mozgalom emlékeztetett arra, hogy Eduard Heger miniszterelnök és a mozgalom elnöke, Igor Matovič többször is felszólította az SaS-t a helyzet csillapítására és a munkába való visszatérésre. A kormány együttműködésének minőségét a kormányprogram teljesítéséből kell levezetni, nem a személyes kapcsolatokból.

 

Az OĽaNO szerint a reformkormánynak nagyon jó eredményei vannak, ezért is sajnálja, hogy az SaS „haszontalan válságlázítással, értelmetlen ultimátumokkal és nyilvános fenyegetésekkel“ fedi el őket.

 

Naď miniszter arról beszélt, hogy a politikából való kilépést fontolgatja, ugyanis saját elmondása szerint undorodik tőle. Erről már a miniszterelnököt és az OĽANO vezetőjét is tájékoztatta. Mint mondta, nem tetszik neki, hogy egyes politikai vezetők a párt- vagy személyes prioritásaikat az ország prioritásai elé helyezik.

 

Naď az SaS intrikáiról: Sulík jött az AKO igazgatójával, hogy januárban drágulás lesz, az SaS most népszerű, csináljunk előrehozott választásokat

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!