Nyitókép: RTVS

 

15-től 20 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat az Iglói járásból származó Matej, aki megkéselt egy kassai diáklányt a Kassa–Zsolna közötti szakaszon közlekedő gyorsvonaton. A lány szerda este vonattal utazott Rózsahegyre, ahol a helyi egyetemen tanul.

 

„A Kassai Kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozója kezdeményezi a vádlott vizsgálati fogságba való helyezésére vonatkozó javaslat benyújtását“ – tájékoztatott Lenka Ivanová, kassai rendőrkapitányság szóvivője péntek reggel.

 

Mint mondta, a nyomozó a bizonyítékok összegyűjtése, alapos elemzése és értékelése után kísérleti szakaszban elkövetett, különösen súlyos emberölés bűntette miatt emelt vádat a 29 éves Matej ellen.

 hirdetes_810x300  

 

„A nyomozás eddigi eredményei szerint Matej a nyilvánosság számára hozzáférhető helyen, az iglói állomásra érkező vonaton azzal a szándékkal támadt rá a 22 éves nőre, hogy egy tárggyal – még pontosan nem azonosították –, valószínűleg egy késsel meggyilkolja. A sértettet hirtelen és minden látható ok nélkül többször megszúrta a nyak területén, majd amikor védekezni kezdett, vágott sebeket okozott a karján is”

 

– ismertette a szóvivő.

 

Az orvosok előzetes közlése szerint a fiatal kassai nő 14 napos várható gyógyulási idejű sérüléseket szenvedett.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!