Nyitókép forrása: Facebook/Poljcia – Trnavský kraj

 

Három felnőtt és két gyerek sérült meg egy közlekedési balesetben, pénteken, Dunaszerdahely (Dunajská Streda) közelében. Több autó ütközött, a rendőrség teljes szélességében lezárta az elsőrendű utat – tájékoztatott Zlatica Antalová, a Nagyszombati (Trnava) Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

 

„Az előzetes információk szerint a Peugeot idősebb női sofőrje balra akart lekanyarodni a főútról egy mellékútra, de – egyelőre ismeretlen okból – hátulról nekiment egy Škoda Octavia. Az ütközés következtében a Peugeot a szembe jövő forgalom sávjába sodródott, ahol egy Ford Galaxyval ütközött. Az ütközés következtében egy másik, a Pódafa (Povoda) felé vezető út kereszteződésben álló jármű is megsérült” – mondta a szóvivő.

 

A balesetben megsérült a Peugeot-ban utazó idősebb házaspár, és a Fordban ülő nő és két gyerek. A sérülteket mentők szállították kórházba, a férfiért mentőhelikoptert küldtek. A Škoda sofőrje nem sérült meg. Alkoholt egyik sofőr sem fogyasztott, a Peugeot sofőrjénél ezt vérvétellel állapítják meg.

 

 hirdetes_810x300  

A baleset pontos okait és körülményeit vizsgálja a rendőrség.

 

Forrás: Facebook/Polícia – Trnavský kraj

 

Forrás: Facebook/Polícia – Trnavský kraj

 

Forrás: Facebook/Polícia – Trnavský kraj

 

Forrás: Facebook/Polícia – Trnavský kraj

 

TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!