Nyitókép: Archív

 

A nő feltehetően szerencsétlen módon megsérült a családi ház udvarán, és belehalt sérüléseibe.

 

A rendőrség egy nagymegyeri nő halálának ügyében indított eljárást. Az Aktuality.sk információi szerint vélhetően Csémi László feleségéről van szó, Csémi Matúš Šutaj Eštok belügyminiszter belbiztonsági tanácsadója. Az előzetes megállapítások szerint a nő véletlenül megsérült a családi ház udvarán és belehalt sérüléseibe.

 

 hirdetes_810x300  

Az igazságügyi orvosszakértő előzetesen kizárta a külső beavatkozás lehetőségét, az ügyet a Nagyszombati  Kerületi Rendőrfőkapitányság vette át.

 

„Tegnap este kihívták a rendőrséget az egyik nagymegyeri családi házhoz, ahol egy személyt találtak, aki már nem mutatott életjeleket. A helyszínen megvizsgálták a tetthelyet és elvégezték az ilyenkor szokásos egyéb intézkedéseket”

 

– mondta el az Aktuality.sk-nak Zlatica Antalová, a kerületi rendőrség vezetője.

 

Elmondása szerint az üggyel a nagyszombati regionális bűnügyi nyomozók foglalkoznak. Az ügyben a nyomozó emberölés bűntette miatt már el is indította a büntetőeljárást.

 

„Tekintettel a folyamatban lévő intézkedésekre és a nyomozás kezdeti szakaszára, jelenleg nem lehet további információt adni az üggyel kapcsolatban”

 

– tette hozzá Antalová.

 

Szerdán a mentők is a helyszínre érkeztek, de a nőn már nem tudtak segíteni.

 

Nem biztos, hogy baleset volt a nagymegyeri belügyi tanácsadó feleségének tragikus halála

 

aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!