A Slovan jégkorongcsapata ismét nem fizet a játékosoknak. Nem lenne semmi különös a problémában, ha ez a megbízhatatlan munkaadó, Široký és játékosok ügye lenne. Csakhogy a pozsonyi hokiért a szlovák miniszterelnök is könyörgött a Kremlben. (..)

 

Arról, hogy a Slovan nem való a KHL-be, az állandó pénzügyi problémák tanúskodnak. Ezeket megoldani ismételten csak a költségvetés orosz forrásokkal való kiegészítésével lehet. Robert Ficot legutóbbi moszkvai látogatásán maga Vladimir Putyin figyelmeztette, hogy igen, szeretnénk titeket látni ebben az orosz színházban, de „a szlovák klub finanszírozásának forrásait Szlovákiában kellene keresni”.

 

Van tehát egy szlovák csapatunk, amely a KHL-ben kétes motivációjú forrásokkal tud életben maradni, amelyeket más, nem befektetői célból kap. Ez a fő indok az éberségre. Azok az ígéretek sem váltak valóra, miszerint a Slovan adja majd a legtöbb játékost a nemzeti csapatnak. Néhány kivételtől eltekintve már így is külföldiek húzzák a csapatot, a néhány válogatott játékos pedig  nem viszi sikerre a nemzeti csapatot.

(..)

 hirdetes_810x300  

 

dennikn.sk   – Roman Pataj: Slovan je bez peňazí, treba skočiť za Putinom

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!