Nyitókép: AGEL

 

Csütörtökön, a 2023. 02. 23-i mágikus időpontban mozgalmas volt az élet az AGEL komáromi kórházban. A nőgyógyászati-szülészeti osztályon négy édesanya szülte meg kívánt gyermekét. Mivel a születési anyakönyvi kivonatukban egy mágikus dátum szerepel, remélhetőleg az egész életük különös lesz.

 

Február 23-án három fiú és egy lány született a komáromi szülészeten. Az első gyermek egy fiú volt, Benedek, aki reggel 8 órakor született 3490 grammal és 50 centiméterrel. A sorban a második gyermek szintén fiú volt, Denisz, a harmadik gyermek lány volt, aki a Júlia Panna nevet kapta, és a mágikus csütörtök utolsó újszülöttje ismét egy fiú volt, Levente. A babák és az anyukák is jól vannak, és jó egészségnek örvendenek.

 

 hirdetes_810x300  

 

Az év eleje óta egyre több édesanya keresi fel a komáromi AGEL kórház nőgyógyászati-szülészeti osztályát, ahol egyre több a szülés, sőt az anyukák távolabbi helyekről is érkeznek. A komáromi szülészetet elsősorban az egészségügyi szakemberek empatikus és egyéni hozzáállása, a kiváló egészségügyi ellátás és a leendő anyák igényeinek tiszteletben tartása miatt választják.

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.