Amennyiben egy cégnek, vállalkozásnak van járműve vagy járművei, akkor rendkívül fontos, hogy ezen eszközök pillanatnyi helyzete, állapotuk, mozgásuk követhető legyen. Ez különösen fontos akkor, ha az adott társaság esetleg fuvarozással, szállítmányozással is foglalkozik.

 

A GPS-t, azaz a műholdas helyzetmeghatározó rendszert használva ma már rendelkezésre áll olyan keretrendszer, amely alkalmas a fenti feladat elvégzésére.

 

Okos megoldások 

 

 hirdetes_810x300  

Az iTrack GPS nyomkövetés, járműkövetés egy olyan informatikai környezet, amely az említett GPS rendszerre épülve számtalan plusz szolgáltatást nyújt azon gépjárműflotta tulajdonosok vagy kezelők számára, akiknek fontos a pénz és az idő minél takarékosabb, optimálisabb és hatékonyabb felhasználása. E cél eléréséhez az iTrack rendszer egyaránt nyújt hardveres és szoftveres megoldást.

 

A rendszer működtetéséhez szükséges eszközök gyártása és szakszerű beépítése a magasan képzett munkatársak teendője, míg azon futó programok fejlesztése a szintén a céghez tartozó mérnökök és informatikusok feladata. Mivel a gyártás is saját kereteken belül történik, így a vásárló biztos lehet benne, hogy egymással tökéletesen együttműködő részegységekből álló rendszer fog az ő minél hatékonyabb munkavégzéséért dolgozni.

 

Szolgáltatások a hatékonyság és a biztonság növeléséért

 

Az online nyomkövetés ugyanis csak a kiindulópontja a szolgáltatás kínálatnak és kijelenthető, hogy mind a kisebb, mind a nagyobb a gépjárműállomány esetében kifizetődő a program használata. 

 

Azontúl, hogy bármilyen informatikai vagy telekommunikációs eszközön követhető egy jármű vagy akár egy több gépjárművel rendelkező flotta helyzete, lehetőség van az útvonal optimalizálására, a munkaidő ellenőrzésére, a vezetési szokások nyomon követésére vagy éppen az elektronikus menetlevél használatára. Ezzel jelentősen egyszerűsödik az adminisztrációs kötelezettség, akár a járművezető, akár a menetlevelek feldolgozását végző munkatárs irányába. 

 

Nyilvántartások, adminisztráció megkönnyítése

 

A program segít a számlázások, kimutatások vagy akár az útnyilvántartás, valamint az üzemanyag elszámolásának elkészítésében is, nem kevés munkát levéve a munkavállalók válláról. Az útdíjak, parkolási díjak automatikus fizetése, elszámolása is egyszerűbbé tehető.

 

Azonban itt még sincs vége az előnyök felsorolásának, mert a szolgáltatás grafikus felületének segítségével segíti a flottamenedzserek, diszpécserek dolgát is. A fenti szolgáltatások további leírásáért érdemes ellátogatni a iTrack honlapjára, ahol még további, mindenre kiterjedő információk is fellelhetők e hasznos rendszer számtalan előnyéről.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!