Az, hogy Richard Sulík egy hónapot sem hagyott a kendkívüli kongresszusig, és, hogy azt a pártelnökválasztással kötötte össze, számomra nem vall demokatikus hozzállásra. Ő, aki éveken keresztül ismételgette, hogy 2017 után már nem akar pártelnök lenni, ezzel a lépéssel elvette a normális, belső kampány lehetőségét.

 

Ennek az értelmetlen döntésnek köszönhetően nem lesz lehetőségünk megtárgyalni és megvitatni sem a programot, sem az SaS pozíciójáról és víziójáról való elképzeléseinket.

 

Míg ő utazgatni fog Szlovákia szerte, hogy a párttagokkal beszélgessen, nekünk, képviselőknek a parlamentben ülve kell megvédenünk azt a 40 törvénytervezetet, melyet a vállalkozói környezet javítása érdekében nyújtottunk be, ezzel is segítve az emberek boldogulását.

 

 hirdetes_810x300  

Azok a tagok, akik az elnökjelöltséget fontolgatták és saját víziójukat készítették volna elő az őszi konferenciára, most kénytelenek kapkodva kidolgozni saját elképzeléseiket. Mindezt azért, mert Sulík elnök urat zavarják a belső ellentétekről szóló írások és kommentek.

 

Véleményem szerint ez egy szerncsétlen helyzet és a fair play szabályainak földbe tiprása. Nagyon csalódott vagyok emiatt.

 

Martin Poliačik: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!