Hát, kibújt a szög a zsákból… Sulík posztja alapján Danko azért hívta el vacsorára, mert be van tojva, hogy Kiska elnök úr pártot alapított. Nyilván ezzel véget érnének álmai a miniszterelnökségről…  így hát titokban Hainburgba utazott megkérdezni Sulíkot, hogy az SaS támogatná-e az előrehozott választásokat.

 

Persze, a tévében nem ismerte el, és arról regélt, hogy Sulík hívta el talira. Mikor megnéztem a műsor leiratát, láttam, hogy ugyanúgy tálalta a dolgot, mint a velem folytatott telefonos beszélgetést. Állította, hogy én hívtam el találkozóra, ami sosem történt meg, és ugyancsak állította, hogy én egyszer azt mondtam neki, hogy „megdöglesz”, ami szintén egy ostoba hazugság volt.

 

Az igazság az, hogy annak ellenére, hogy tudom, mennyire szemét, akkor, mikor kórházban volt, SMS-ben mielőbbi jobbulást kívántam neki, és ő vissza is írta nekem, hogy egyedüli vagyok az ellenzékből, aki ilyet írt neki.

 

 hirdetes_810x300  

U.i.: Hiszem, hogy ezután az ébresztő után Rišo  (Richard Sulík – a szerk. megj.) végre kiveri a fejéből az SNS-szel kötött koalíció lehetőségét. Rišo, nem kéne olyan emberekkel számolnunk, akik nem méltók rá, ugyanakkor hiszem, hogy együtt, más, becsületes emberekkel sikerülhet [elérni a célunk].

 

 

Facebook/Igor Matovič

Nyitókép: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!