Az életvállalás, a gyermek születése, az édes teher alatt ringó bölcső beszél a legszebben a holnapról, a karácsonyi fényről, a mindannyiunknak erőt adó reményről!

 

A napokban útrakeltem kollégáimmal, mint a napkeleti bölcsek és megkerestük a tavaly végzett lányunkat, akiből a nyáron nemcsak Salamon Kinga Katalin lett, hanem egy aranyos gyermek, a kis Máté édesanyja is! A szerető férje mezőgazdaságban dolgozik, a fiatalok egyszerű, szorgalmas munkával meleg fészket rendeztek be maguknak!

 

A kis házikóban jó volt elbeszélgetni, látni, hogy bár a kis falut, Csernátont a hideg hó takarja, mégis békés biztonságban van szerető férje mellett a tusnádi és a szentsimoni otthonunkban felcseperedett kedves lányunk. Míg mi férfiak összeraktuk a messzi Budapestről (760 kilométer) a kedves Herczegh Anita asszony által ajándékozott szép „vándorbölcsőt”, addig lányunk háziasan finom teát főzött, süteménnyel, mandarinnal kínált, próbált a kedvünkbe járni. Majd előkerült a Gyermek Jézus Stúdió kamerája is és elkezdtünk beszélgetni, melynek egy részét nagy szeretettel megosztjuk!

 

 hirdetes_810x300  

A jókedvű, tiszta remény, mely e második gyermeküket váró fiatalok tekintetéből árad, legyen a mi részünkről karácsonyi ajándék mindazoknak, kik gyermekeink sorsát imádságos szeretettel követik, anyagi erőfeszítéssel támogatják! Hálás szívvel, Csaba t.

 

Böjte Csaba: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!