Nyitókép: Körkép.sk

 

Négy hét múlva kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. A rendezők között ott van Magyarország is. A  magyar szurkolók a központi döntésnek köszönhetően ott lehtnek a Puskás Arénában, amit már mindenki nagyon vár.

 

A közösségi oldalakon egyre-másra bukkannak fel a szervezési információk, ezekből készítettünk egy kis összefoglalót.

 

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek, gyalogló emberek, szabadtéri és tömeg
Kép: „Nyugaton már megoldották” Fb-csoport

 

 hirdetes_810x300  

A jegy nélküliek

 

Akinek nincs jegye a mérkőzésekre, azok előzetes információk szerint a városligeti műjégpályán felállított Fan Zóna óriáskivetítőin keresztül szurkolhatnak majd a magyar válogatottnak. Az ezzel kapcsolatos részletesebb tájékoztatás hamarosan elérhető lesz.

 

A jeggyel rendelkezők

 

Ami a belépőjeggyel rendelkezőket illeti, számukra a válogatott hivatalos szurkolói csoportja a Carpathian Brigade ´09 szolgált hírekkel.

 

„A 2016-os franciaországi találkozók alkalmával az egész világ láthatta, mire is képes a magyar szurkolói egység. Mutassuk meg ismét, ezúttal hazai pályán: a két hazai mérkőzésünk előtt a Hősök terén fogunk gyülekezni, hogy aztán onnan egységesen, egy zászló mögött meneteljünk a Puskás Aréna kapujáig!

Közel 500 nap után térhetünk vissza a magyar válogatott lelátójára. Az Eb előtt két felkészülési mérkőzést is rendeznek, melyek kiváló alkalmak lesznek a hangszálak bemelegítésére.
Csatlakozzatok ehhez az eseményhez, júniusban visszatérünk végre oda, ahová mindig is húzott a szívünk: a stadionba, a kapu mögé!”
– írták közösségi oldalukon, amit érdemes lesz követni az elkövetkező hetekben.
Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.