Nyitókép: dac1904.sk

 

Hogy lesz ebből felsőosztály? Hogy lesz ebből nemzetközi kupaindulás? Hogy lesz ebből bajnoki címért való küzdelem? A DAC tulajdonosa, Világi Oszkár oligarcha ugyanis ilyen elvárásokkal bolondította a szurkolókat.

 

A valóságot ezzel szemben a cseh első osztályban bennmaradni igyekvő Zlín ismertette a portugál edző, Xisco Muňoz védenceivel.

 

A DAC innen-onnan összevásárolt, az utolsó pillanatban beeső játékosokkal állt fel  cseh ellenfelével szemben. Rochina, Jürgens, Dolček szinte még meg sem melegedtek a városban, már be is vetették őket a Zlín ellen. Ilyen szintű koncepciótlanság, amatőr klubvezetés lehetetlenné teszi a tisztességes felkészülést a szezonkezdetre.

 hirdetes_810x300  

 

 

Ilyen szintű koncepciótlanság és hozzá nem értés, ami a klubvezetést jellemzi, nem is várható el jobb teljesítmény a pályára lépő játékosoktól. Gyakori füttyszó hallatszott a lelátóról, főleg a játékosok felé, akik talán a legkevesebbet tehetnek arról, amilyen helyzetbe van a klub.

 

Ja, és hogy mennyi lett a mérkőzés? A 85. percben Dimun öngóljával a Zlín győzött 1:0-ra.

 

Jövő héten kezdődik a NIKÉ ligába, ahol a DAC célja a felsőosztályban, azaz a legjobb 6 között való maradás. Meglátjuk. Hajrá DAC!

 

 

DAC 1904 – FC Zlín 0:1 (0:0)

MOL Aréna, Dunaszerdahely, 2024. február 3., szombat, 13:00 ó, változóan felhős idő, +11°C
Góllövők: 85. Dimun (öngól) 0:1
Sárga lap: 83. Andzouana
Játékvezető: Ruc – Štofik, Roszbeck, 750 néző
DAC: Popović – Gruszkowski (67. Yapi), Brunetti, Kaša, Andzouana – Káčer (59. Barišić), Dimun, Vitális – Rochina (46. Jürgens), Trusa (85. Redzic), Herc (73. Dolček). Edző: Xisco Muňoz.
Zlín: Dostál – Cedidla, Kolář, Didiba, Čelústka (56. Natchkebia) – Nombil (56. González), Bužek (73. Slončík) – Fantiš (56. Vukadinović), Janetzký (83. Černín), Bartošák (83. Reiter) – Schánělec (69. Ikugar). Edző: Bronislav Červenka.

STATISZTIKA:

Lövés – kapura 5:4, mellé 2:2
Szöglet – 12:4
Les – 2:2

 

Körkép.sk, dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.