Tűzoltókat kellett hívni egy brazil kocsmát terrorizáló majomra: az állat megitta az asztalon hagyott poharakban maradt összes rumot, majd megkaparintott egy kést, és döfködő mozdulatokkal fenyegetőzni kezdett.

 

 

Szó szerint le kellett fegyverezni egy majmot, aki túlzásba vitte az italozást Teixeira egyik kocsmájában – írta a brazil Arede.

 

 

 hirdetes_810x300  

Az állat megvárta, amíg a rumot kóstolgató vendégek őrizetlenül hagyták kirendelt italaikat, majd odasettenkedett, és megitta az összes alkoholt, amit a poharakban talált.
A vendégek először csak csodálkoztak és nevettek az állaton, de a helyzet rövid időn belül veszélyessé vált. A majom agresszív lett, megkaparintott egy kést, majd felmászott a bár tetejére, és a cseréptetőn hisztériázott, közben késsel hadonászott.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0Gv2jgH26HU

 

 

 

A kiérkező tűzoltóknak sikerült megfékezniük az ittas állatot, és a Patos természetvédelmi központba vitték kijózanodni.
A majom hangulata a kijózanodás után sem változott meg: több gyerekre is rá akart támadni, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy amíg nem változtat viselkedésén, fogságban marad.

 

 

hirado.hu

Nyitókép: hirado.hu

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!