Elnökké választása esetén Hillary Clinton a férjére, Bill Clinton volt amerikai elnökre bízná a gazdaság fellendítését.A demokraták várható elnökjelöltje erről Kentuckyban beszélt egy vasárnapi kampányrendezvényen. A politikus szerint Bill Clinton feladata lenne „az amerikai gazdaság újraélesztése”.

 

„Bill tudja, hogy mit kell csinálni, különösen az olyan vidékeken, ahol szénbányászatból élnek, vagy amelyek kimaradtak a fejlődésből az elmúlt években”

 

– fogalmazott Hillary Clinton, aki a múlt héten a szénbányászatból élő és a szénbányák bezárásával küszködő Nyugat-Virginiában szenvedett nagy arányú vereséget vetélytársától, Bernie Sanders vermonti szenátortól.Clinton vasárnap Kentucky több városában is kampányolt, és immár másodszor említette, hogy férjének, Bill Clinton volt elnöknek „elő kellene bújnia a visszavonultságából”. 

 

Hillary Clinton és kampánycsapata mostanában eléggé gondterhelt, részben a Clinton Alapítványról egymás után kiderülő szabálytalanságok miatt, amelyekről éppen most, a Cannes-i filmfesztiválon mutatják be a Peter Schweizer könyve alapján készült „Clinton készpénz” című filmet.

 hirdetes_810x300  

 

Sajtóhírek szerint komolyan aggódnak a kampány-szakemberek az FBI-vizsgálat miatt is, amely Hillary Clinton elektronikus leveleinek ügyében várható. A politikus még külügyminiszterként, a biztonságos külügyi rendszer helyett nemegyszer a magánszerverét használta hivatalos levelezésének bonyolítására.

 

MTI
borítókép: usherald.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!