A magyar fociválogatott kedden délelőtt elrepült Franciaországba, hogy 44 év után részt vegyen az Európa-bajnokságon. Több száz magyar szurkoló köszönt el tőlük.

 

szurkol
Várakoznak a szurkolók. forrás: csakfoci.hu

 

Bernd Storck ugyancsak jókedvűen és felszabadultan nyilatkozva elmondta, egy álom vált valóra mind a játékosok, mind a szurkolók számára, és a csapat immár készen áll, hogy megmutassa magát az Európa-bajnokságon. Storck nem titkolta, a játékosok és a stáb egyaránt rendkívül izgatottan várja a rajtot, de egyelőre csak egy általános célt fogalmazott meg:

 

„Nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, minden munkát el tudtunk végezni, felkészültünk hogy a megfelelő módon képviselhessük MagyarországotEgyelőre az a cél, hogy megmutassuk, megérdemelten vagyunk ott a mezőnyben.”

 

 hirdetes_810x300  
Budapest, 2016. június 7. A magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás elõtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér I-es terminálján 2016. június 7-én. Az Eb-re 44 év után kijutott válogatott június 14-én Ausztriával  játszik Bordeaux-ban, majd négy nappal késõbb Marseille-ben Izland, végül június 22-én, Lyonban Portugália lesz az ellenfele. MTI Fotó: Illyés Tibor
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás elõtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér I-es terminálján. forrás: MTI

 

A magyar válogatott a FlyNiki légitársaság gépével indult el Nizzába kedden 11.40-kor, a légitársaság tulajdonosa Niki Lauda Forma-1-es világbajnok egykori versenyző. Nizzából a Terre Blanche-ban lévő bázisra utazik majd a csapat, az első meccsét június 14-én, kedden játssza Bordeaux-ban Ausztria ellen.

 

origo.hu/vs.hu
borítókép: MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!