Az OľaNO – NOVA politikusa, Daniel Lipšic lemond képviselői mandátumáról – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

Lipšic a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a hétfőn történt autóbaleset miatt, melynek során egy idős ember életét vesztette, nem tudná teljes mértékben ellátni politikusi tevékenységét. Egyúttal kizárta, hogy a közelgő  megyei vagy önkormányzati választásokon jelöltetné magát.

 

 

A jövőre vonatkozóan annyit mondott, folytatja ügyvédi tevékenységét, az igazságért való harc pedig továbbra is a legfontosabb számára. Arra a kérdésre, hogy parlamenti szinten láthatjuk-e még a jövőben, egyelőre nem tudott válaszolni.

 hirdetes_810x300  

 

„Az összes munkát, amit eddig életemben végeztem, azt mindig igyekeztem teljes erővel csinálni. Azután, ami hétfőn történt, amikor is kihunyt egy emberi élet, úgy véltem nem tudnám a képviselői mandátumomat teljes mértékben ellátni. Ennél az oknál fogva úgy döntöttem, hogy távozom a Szlovák Nemzeti Tanács képviselői posztjából”

 

mondta Lipšic.

 

Lipšic hétfőn este gázolt halálra egy idős férfit

 

Daniel Lipšic hétfőn este gázolt halálra egy 72 esztendős gyalogost Pozsonyban. A baleset után a sérültet kórházba szállították, azonban az idős férfi belehalt sérüléseibe.

 

„Körülbelül 50 km/h-s sebességgel haladtam. Az elhunyt férfi sötét színű ruhát viselt, az utolsó pillanatban vettem csak észre, és az ütközést már nem tudtam megakadályozni” 

 

nyilatkozott az autóbaleset részletiről Lipšic.

 

A politikus egy Škoda Suberb-t vezetett, az alkoholszonda negatív eredményt mutatott ki nála.

 

Körkép.sk

Nyitókép: pravda.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!