Donald Trump republikánus párti elnökjelölt egy ohiói kampányrendezvényen kijelentette: nem is kellene megtartani az elnökválasztást, elég lenne őt kihirdetni győztesnek.

 

 „El kellene törölnünk a választást, és Trumpot kihirdetni, nemde? Mit vacakolunk itt ezzel, végül is az ő (Clinton) politikája olyan rossz! Srácok, nagyon nagy köztünk a különbség!”

 

Lecsapolni a mocsarat

 

Trump ezután kifejtette, hogy egyértelműen és nyilvánvalóan ő a jobb jelölt, ezért verseny nélkül kellene győznie. Majd elmondta, hogy kampányrendezvényeinek új jelszava, a „csapoljuk le a mocsarat!”, prímán bevált, mert ő a „korrupt washingtoni politikai elitet” akarja megtisztítani, úgy, ahogyan a mocsarat szokták lecsapolni.

 hirdetes_810x300  

 

A demokraták vezetnek

 

A tréfálkozástól függetlenül, Trump csütörtök este is Hillary Clintont támadta, azt hangoztatva, hogy „a korrupt politikai rendszer kreatúrája”. A republikánus elnökjelölt a felmérések szerint jelenleg országosan hat százalékpontos hátrányban van Clintonnal szemben, sok államban pedig ennél jóval nagyobb arányú a demokraták előnye.

 

Forrás: MTI/teraz.sk

Nyitókép: yesimright.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!