Az ITF Slovakiatour 2017 rendezvényének keretén belül a pozsonyi Incheba B csarnokában Pozsony megye régiójának standját is meglátogathatják az érdeklődők. A kiállítás részét képezi Pozsony szubrégióinak – Szenc, Kis-Kárpátok, Erdőhát – bemutatása is.

 

 

„A pozsonyi régiót ismertető kiállítása során bemutatkoznak a kerület legjobb borászai, de mindenkinek módjában áll megkóstolni a helyi gasztronómiai specialitásokat is. Csütörtökön Pozsony mutatkozott be, pénteken a Dunamente szubrégióé a terep, míg szombaton és vasárnap a Kis-Kárpátok és az Erdőhát térségével ismerkedhetnek meg a rendezvényre látogatók“

 

– ismertette a kínálatot a Region Tourism igazgatója.

 

 hirdetes_810x300  
Fotó: BSK

 

A nemzetközi idegenforgalmi nagyvásár páratlan alkalmat kínál arra, hogy az egyes régiók a turisták számára bemutassák kínálatukat. Az érdeklődők nemcsak a külföldi üdülések és úti célok széles kínálatából választhatnak, de a pozsonyi régió széles körű, az egész kerületre kiterjedő idegenforgalmi kínálatával is megismerkedhetnek.

 

Fotó: BSK

 

Sorrendben a 23. nemzetközi idegenforgalmi nagyvásár, az ITF Slovakiatour 2017. január 26. és 29. között kerül megrendezésre Pozsonyban, az Incheba Expo termeiben.

 

Körkép.sk

Nyitókép: BSK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!