A Sme rodina elnöke, Boris Kollár nem adta át telefonját a rendőrségnek, annak ellenére, hogy a hatóságok ezt kérték tőle. Ezt azzal indokolta, hogy nem bízik a NAKA-ban, mert a Smernek dolgozik.

 

„Ha ez egy normális rendőrség lenne, nincs probléma, de a mai NAKA a Smer és az oligarchák ellenőrzése alatt áll. Ha kiadnám a telefonomat, az ugyanazt jelentené, mintha leadnám a Smer székházában”

 

Mondta az ellenzéki politikus, akit tegnap négy órán keresztül hallgattak ki a rendőrségen, mert a galántai Čistý deň intézet egyik bentlakójával, egy fiatalkorú lánnyal váltott „nem helyénvaló“ üzeneteket még 2014-ben.

 

Kollár nyomatékosította, hogy az a telefon, amiről küldte az üggyel kapcsolatos üzeneteket, nincs már a birtokában, ezért nem teljesíthette a rendőrség követelését. Kijelentette, hogy az egész ügy a személye elleni politikai lejáratás, ami mögött a Smer áll. Többször elmondta, hogy a Smer a rendőrséget és a NAKA-t akarja felhasználni, hogy politikai harcot folytasson az ellenzékkel. A sajtótájékoztató egy pontján Boris Kollár indulatosan azt mondta (vagy inkább kiabálta):

 hirdetes_810x300  

 

„Nem szabadultok tőlem, azért vagyok itt, hogy a pokolba küldjelek titeket”

 

Az üggyel kapcsolatban maga az országos főkapitány, Tibor Gašpar tartott sajtótájékoztatót, aki elmondta, hogy a fiatalkorúak erkölcsi fejlődésének veszélyeztetéséért folyó nyomozás már tavaly novemberben elkezdődött. Sajnálatosnak nevezte, hogy Kollár nem adta át a telefonját.

 

Az ügy előzményeiről bővebben itt olvashat.

 

Hnonline.sk

Nyitókép: SME.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!