Marco Rossi a Honvéddel bajnokságot nyert Magyarországon, de ma mégis a DAC-cal köt szerződést – írja internetes oldalán az olasz football-italia.net.

 

Az olasz Sky Sport Italia friss közlése szerint Rossi a mai nappal lemond a Honvéd vezetőedzői posztjáról, hogy a DAC új edzője lehessen. Az olasz lapok értesülései szerint 2 éves szerződés ír alá a dunaszerdahelyi klubbal, plusz egy éves opcióval. Cosimo Ingusciió segédedző állítólag szintén követi őt Szlovákiába.

 

A DAC hallgat

 

 hirdetes_810x300  

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, László Csaba szerződése május 31-én lejárt, maradásával vagy távozásával kapcsolatban pedig a szezon utolsó mérkőzése óta teljes hírzárlat van. Portálunk ma a DAC sajtóosztályát is megkereste, de választ nem kaptunk. A hivatalos álláspont szerint sajtóközleményben, a klub honlapján fogják közölni a döntést az edző személyéről.

 

A szurkolók és a fociszerető közönség elég nehezen viseli a bizonytalanságot és a várakozást, vannak, akik minden nap ellátogatnak a stadionhoz, hátha sikerül információhoz jutniuk.

 

László Csaba többször világossá tette, hogy szívesen maradt volna, illetve szívesen folytatná a megkezdett munkát Dunaszerdahelyen.

 

Edzőkérdés a DAC-nál: Mi a gondja Világi Oszkárnak László Csabával?

 

Portálunk a napokban megkérdezte olvasóinkat a DAC edzőváltásával kapcsolatban. Kérdésünk a következőképpen hangzott: Szükség van-e edzőváltásra a DAC labdarúgócsapatában?

 

A válaszadók 84 %-a szerint

 

László Csaba irányítása alatt formálódni kezdet a DAC, stílusosan és eredményesen focizott a csapat

 

valamint

 

Egy erdélyi magyar edzői mentalitás közel áll a felvidékihez, ami összhangot teremthet szurkoló, játékos és vezetőség között

 

 

Az új edző?

 

Marco Rossi érkezését már korábban is rebesgette néhány sportportál, tegnap azonban az olasz médiának is megerősítette a Honvéd edzője, hogy szlovákiai ajánlata is van, és valószínűleg el is fogadja.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: origo.hu

 

László Csaba: A DAC több, mint klub. Meg fogom mutatni, mit akarok

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!