Donald Trump amerikai elnök pénteken kezdte meg hivatalos, 17 napos nyári szabadságát. A Fehér Ház információ szerint Trump a New Jersey állambeli Bedminster magán golfklubjában tölti szabadságát.

 

Trump két évvel ezelőtt Barack Obamát azért kritizálta, mert 17 napos szabadságra vonult az állami kötelezettségek elől. Sőt, a „Gondolkodj úgy, mint egy milliárdos” című könyvében még a szabadság értelmét is kétségbe vonta, majd hozzátette, hogy az az ember, aki nem élvezi ki a munkáját, annak minden bizonnyal rossz munkahelye van.

 

Donald Trumppal ellentétben Vlagyimir Putyin orosz elnök már túl van a nyári vakáción. A Kreml szóvivője szerint Putyin az első három augusztusi napot Dél-Szibériában töltötte, ahol a szabadidejét a túrázásnak, horgászásnak és búvárkodásnak szentelte.

 

 hirdetes_810x300  

Putyin nem egyedül utazott vakációzni, hiszen vele tartott Szergej Sorgu orosz védelmi miniszter, valamint Hakaszföld és Tuva vezetője, Viktor Zimin és  Solban Kara-ool. “Az éghajlat Dél-Szibériában zord, erősen kontinentális. Napközben napozni is lehet, míg este 5 fokig  süllyed a hőmérséklet” – mondta a szóvivő Putyinék úti céljáról.

 

Putyin nyári szabadságáról fotók is készültek. Íme, a legjobb felvételek:

 

Fotó: TASR/AP

 

Fotó: TASR/AP

 

Fotó: AFP/Getty Images

 

Fotó: AFP/Getty Images

 

Forrás: teraz.sk

Nyitókép: CNN

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!