Egyre több nem hivatalos hír szivárog ki az MLSZ háza tájáról, melyek alapján egyre alaposabbá válik a gyanú, hogy Marco Rossi komolyan esélyes a magyar válogatott szövetségi kapitányi címére.

 

Kedden a Blikk adta hírül egy nevét elhallgatni kívánó forrásra hivatkozva, hogy az MLSZ mindenképpen külföldi szakvezetőt szerződtetni.

 

Az MLSZ szeretne tapasztalt, külföldi kapitányt kinevezni, az ő munkáját egy fiatal magyar edző, nagy eséllyel Szélesi segítheti, aki ez idő alatt beletanulhat a szakmába”

 

Olvasható a Blikk cikkében, ahol azt is megjegyzik, hogy az informátor bennfentes, aki évtizedek óta a magyar futballban dolgozik.

 hirdetes_810x300  

 

Az utóbbi napokban több külföldi szakember nevét is összekötötték a válogatottal. Marco Rossin kívül felmerült a portugál Paulo Sousa neve, aki nemet mondott, ugyanakkor a 78 éves Giovanni Trapattoni menedzsere jelezte, hogy az olasz szívesen ülne a magyar kispadra.

 

Rossi neve már csak azért is fennmaradt egyelőre a rostán, mert Bánki Erik MLSZ-elnökségi tag elismerte, hogy már folytak háttérmegbeszélések a DAC edzőjével, Világi Oszkár pedig egy tévéadásban nem zárta ki, hogy elengedné Dunaszerdahelyről Rossit.

 

Ugyanakkor a történet új szereplőjeként megjelent Joan Carrillo, aki 2015-ben bajnok lett a Videotonnal, most pedig a horvát Hajduk Splitet irányítja.

 

A válogatottat egyelőre Szélesi Zoltán vezeti ideiglenesen. A hírek szerint a november 9-i Luxemburg elleni felkészülési mérkőzésre az ultrák nem kísérik el a csapatot, mivel az időpontot tizedikéről egy nappal korábbra hozták, viszont ez az időpont nem felel meg a szurkolóknak. A csupán pár nappal későbbi, Costa Rica elleni hazai meccsre 1000 forintos belépőkkel lehet bejutni a Groupama Arénába.

 

Körkép.sk, blikk.hu

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!