A Slovan elleni rangadó előtt gazdag programkínálat várja a DAC-szurkolókat, a gyerekek és a felnőttek is megtalálják a maguknak való szórakozást. Az új főtribün megnyitásával igazi futballünnep veszi kezdetét Dunaszerdahelyen, amelyhez hozzájárul majd a szurkolói zóna is.

 

 

Pénteken, a DAC-Slovan rangadó napján az új látványosság már 12:30 órakor nyitja kapuit. A finom étel és sör mellett gazdag program is várja a sárga-kék szurkolókat.  A program 13:00 órakor egy csocsóbajnoksággal indul. Fél órával később a szurkolók „leöblíthetik” a sikert, illetve a sikertelenséget a sörivó verseny keretén belül.

 

14:00 órától a változatosság kedvéért megkeresik a legerősebb szurkolót, amelyet egy szkanderbajnokság dönt majd el. Ha kíváncsiak a DAC játékosokkal és a Miss Fortuna Liga szépségverseny elődöntőseivel való beszélgetésre, esetleg szívesen kérnének tőlük aláírást vagy fényképet, 15:00 órától erre is lehetőség nyílik.  A szurkolói zóna gazdag programkínálatát élőzene zárja, és a DAC szurkolói jó hangulatban mehetnek át a DAC Arénába.

 hirdetes_810x300  

 

Program:

13:00 – csocsóbajnokság
13:30 – sörivó verseny
14:00 – szkanderbajnokság
15:00 – Beszélgetés a DAC futballistáival és a Miss Fortuna Liga szépségverseny elődöntőseivel+ aláírások osztása
15:30 – élőzene: Alsósófalvi Fúvószenekar
16:00 – A program befejezése és a szurkolók átmennek a MOL Arénába

 

Ezen felül arcfestéssel, Szipőcs „Tufcsó” József freestyle bemutatójával, Pixbox fotósarokkal és egyéb attrakciókkal és ügyességi játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!  A szurkolói zónában, csakúgy, mint a stadionban, kizárólag Cashless kártyával lehet fizetni. A fedett Fanzóna a B lelátó mögött, a városi park műfüves pályáinál lesz elhelyezve.

 

fcdac.sk
fotó: Körkép.sk (a kép az áprilisi DAC-Slovan (1:0) mérkőzésen készült)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!