A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) csalókra figyelmezteti ügyfeleit.

 

„Az elmúlt napokban több ügyfelünk is arról tájékoztatott bennünket, hogy egy ismeretlen személy a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató nevében csalást akart elkövetni. Ez az ismeretlen személy telefonon hívja fel a vállalatunk ügyfeleit, és azt közli velük, hogy jogtalanul nyerték ki az áramot, ezért azzal fenyegeti őket, hogy vagy megadják a tartozás összegét, vagy kikapcsolják az áramot“

 

– tájékoztatott a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató szóvivője, Michaela Dobošová.

 

 hirdetes_810x300  

A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy legyenek rendkívül körültekintőek. „Semmi esetre se reagáljanak az efféle telefonos csalásokra, és semmiféle összeget ne fizessenek be“ – hangsúlyozta Dobošová.

 

A fentebb említett telefonhívásokat egyelőre Pozsony és Kislévárd (Malé Leváre) környékén regisztrálták, ám az áramszolgáltató szerint nem kizárt, hogy a csalók más régiókat is megcéloznak a hazugságaikkal.

 

A jogtalan áramnyerésért kiszámlázott károkat sosem kérjük telefonon keresztül, a befizetendő összeget pedig nem készpénzben kell befizetni az áramszolgáltatónak“ – mondta Dobošová.

 

Sme.sk/Körkép.sk

Nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!