A rendőrség keresi Milan Malatinskýt, a szlovák U18-as válogatott vezetőedzőjét. A 48 éves szakembert csütörtök este látták utoljára, egy nappal az U18-as Slovakia Cup döntője előtt.

 

Sajtóértesülések szerint Malatinský Szencen vált el a válogatottól, és azóta nem adott hírt magáról. A rendőrség szombattól keresi a férfit, akinek eltűnését felesége jelentette.

 

Az U18-as válogatottat Malatinský vezette el a Slovakia Cup döntőjéig, ott azonban Marek Bažík irányította a csapatot, amely 1:0-ra legyőzte a cseheket.

 

 hirdetes_810x300  

A rendőrség megerősítette, hogy eltűntként kezelik a vezetőedzőt, a Bresztovány (Brestovany) környékén történő keresésbe a helyi vadászszervezet tagjait is bevonták, azonban egyelőre nem találták meg a férfit.

 

Szintén sajtóértesülések szerint felmerült, hogy Malatinský azért vált el a válogatottól, mert a szövetség nem hosszabbítja meg vele a május 31-én lejáró szerződését. A Szlovák Futball-szövetség állásfoglalása szerint az edző megszegte a szerződésében foglalt feltételek, ezért nem ülhetett a kispadon a pénteki finálé során.

 

cas.sk

Nyitókép: sme.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!