A Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) a nyári szünidő végéhez közeledve az emberek érdeklődésének növekedése miatt megerősíti a járatait.

 

Tomáš Kováč, a társaság szóvivője elmondta, hogy pénteken, azaz augusztus 31-én négy vonat indul Kelet-Szlovákiába, míg vasárnap, szeptember 2-án 13 vonat indul nyugati irányba.

 

A technikai lehetőségek és az utasok igénye miatt az InterCity (IC) és az expressz járatok, a gyors- és regionális gyorsvonatok, valamint a személyvonatok járatsűrűségét is növelik.

 

 hirdetes_810x300  

Az utasok részletesebb információkat a Szlovák Vasúttársaság internetes honlapján találnak.

 

Az eddigi tájékoztatás szerint pénteken, azaz augusztus 31-én, a 8.07 órakor Kassáról Pozsonyba induló gyorsvonat ülőhelyeinek 57%-át már lefoglalták.

 

A Kassáról 12.07 órakor induló, és Pozsonyba 17.57 órakor érkező gyorsvonat ülőhelyeinek 56%-át már szintén lefoglalták.

 

A szombati, azaz szeptember 1-jei, Kassáról 16.07 órakor induló és Pozsonyba 21.57 órakor megérkező gyorsvonat ülőhelyeinek 65%-át már szintén lefoglalták. Az ülőhelyek 57%-a már a vasárnapi, azaz a szeptember 2-i IC járatra is elkelt, amely 11.23 órakor indul Kassáról, és 16.17 órakor ér Pozsonyba.

 

Aktuality.sk

Nyitókép: Pravda

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!