A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást Kassán azzal a videóval kapcsolatban, amely nemrég jelent meg az interneten. A felvétel két lány ökölharcát örökítette meg, akiket több tucatnyian, szintén fiatalok, biztatnak a képzeletbeli ring körül. A médiában megjelent információk szerint állítólag belépőt szedtek a „meccsre”.

 

A Refresher portál információi szerint a verekedést mintegy 60-80 fiatal nézte meg, a „ belépő” pedig 20 euró volt. Nyilvánvaló, hogy megszervezett – és illegális – mérkőzés volt, ami – a portál közlése szerint – „olyannyira szervezett volt hogy saját kiesési táblázatot készítettek, de az operatőrök pozíciója is fel volt rajzolva”.

 

A rendőrség egyelőre ismeretlen elkövetők után nyomoz a felvétel és a közösségi portálokon talált információk alapján. Azt sem zárják ki, hogy idővel a garázdaságról súlyosabb jogi kategóriává minősítik át az ügyet.

 

 hirdetes_810x300  

A felvételen nem kíméli egymást a két fiatal lány, a videó közepén az egyik lány a földön fekvő ellenfelének hátát is megrugdossa. A jelenlévők közül többekben ez visszatetszést kelt, majd hallani, hogy valaki azt mondja: nyugodtan csinálhatja, meg volt beszélve.

 

https://youtu.be/iXDy4nuYQWA

 

Pravda.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.