Nyitókép: MTVA

 

A január 11-én kezdődő 28. férfi kézilabda-világbajnokság összes mérkőzését kizárólag az M4 Sporton, illetve az M4 Sport+ csatornán, valamint az m4sport.hu oldalon lehet majd követni. A magyar válogatott számára nem kisebb a tét, mint az olimpiai kvalifikáció. A stúdióban Berkesi Judit és Mohay Bence várja a nézőket, a magyar mérkőzéseket pedig a helyszínről Varga Ákos közvetíti.

 

32 válogatott, 2 országban, 9 helyszínen küzd a január 11-én kezdődő férfi kézilabda-világbajnokságon az elsőségért és az olimpiai kvalifikációért. A svéd-lengyel közös rendezésű tornán a magyar válogatott január 12-én lép először pályára és Izlanddal, Portugáliával valamint Dél-Koreával mérkőzik a D-csoportban a továbbjutásért. A január 11-29. között zajló vb győztese kijut a 2024-es párizsi olimpiára, a 2-7. helyezettek olimpiai selejtezőn vehetnek részt. Ez hatalmas lehetőséget jelent minden válogatott számára, így a nyomás és a tét is kiemelt lesz a tornán.

 

 

A közmédia sportcsatornáján, amely a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos otthona, idén is követhetik a nézők a hazai és a világ sportéletének legjelentősebb sorozatait és versenyeit, köztük természetesen a szerdán rajtoló vb-t is. A nyitómérkőzést január 11-én 21 órától Franciaország és Lengyelország vívja. A magyar csapat csütörtökön Dél-Koreával, szombaton Izlanddal majd hétfőn Portugáliával méri össze erejét a csoportkörben. Mindhárom mérkőzés rendkívül kiélezettnek ígérkezik. A vb összecsapásai az M4 Sporton, valamint az M4 Sport+ csatornán, online pedig az m4sport.hu oldalon láthatók élőben.

 

A stúdióban Berkesi Judit és Mohay Bence várja a nézőket a mérkőzések előtt, a magyar válogatott összecsapásait a helyszínről közvetíti Varga Ákos, de hallható majd Hajdú B. István, Tóth Bálint és Ujvári Máté is az M4 Sport vb-kommentátorai között.

 

A 28. férfi kézilabda-világbajnokság január 11. és 29. között az M4 Sporton, az M4 Sport+-on és az m4sport.hu oldalon!

 

A magyar válogatott csoportmérkőzései:

 

01.12., 18:00 – Magyarország – Dél-Korea

01.14., 20:30 – Izland – Magyarország

01.16., 20:30 – Portugália – Magyarország

 

Duna Médiaszolgáltató, sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!