Nyitókép: wizzair

 

A Wizz Air Szlovákiából induló és Szlovákiába érkező repülőgépjáratai május 14-ig még biztosan nem járnak a központilag bevezetett közlekedési korlátozások miatt.

 

A Wizz Air megerősítette, hogy a március 13. óta fennálló, a szlovákiai repülőterekre vonatkozó korlátozások miatt nem tervezhetik járataik újraindítását. Azok az utasok, akik a társaság webes felületén, vagy mobilapplikáción keresztül vásároltak jegyet, automatikus a befizetett összeg 120 százalékát kapják vissza, amit a társaság más termékeinek megvásárlására használhatnak fel.

 

Ugyanakkor dönthetnek úgy is, hogy visszakérik pénzüket, azonban ez tovább tart. Azok az utasok, akik utazási irodán keresztül vásároltak Wizz Air-jegyet, kénytelenek az utazási irodához fordulni a jóváírásért.

 hirdetes_810x300  

 

A Wizz Air a korlátozások bevezetése előtt Pozsony-London, Kassa-London, Poprád-London szakaszokon közlekedett, valamint Ukrajnába, Észak-Macedóniába és Bulgáriába tartó járatokat üzemeltetett. Tervei közt szerepelt a járatok kibővítése Szentpétervárra is.

 

e-dennikn.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!